Vacature eindredacteur wijkkrant

Meld je aan als vrijwillig wijk redacteur en maak samen met een gezellig team vier keer per jaar een mooi magazine.

Vacature eindredacteur wijkkrant

De wijkkranten van de westerwatering worden gemaakt door actieve en enthousiaste wijkbewoners. Lijkt het je leuk om zo nu en dan een stukje te schrijven over je eigen wijk? Om foto’s te maken? Of de krant op te maken? 

Meld je dan aan als journalist, fotograaf, opmaker of bij de eindredactie van de belangenvereniging via Redactie Westerwatering redactiewesterwatering@gmail.com

Ervaring is niet vereist, enthousiasme wèl.

Je krijgt een hulp bij journalistiek schrijven of fotografie

Leuk afwisselend werk, je komt nog eens ergens want je leert je wijk en allerlei mensen kennen

De krant is helemaal gemaakt voor en door wijkbewoners dus je bepaalt zelf hoeveel tijd je erin steekt.

Via de wijkkrant wordt niet alleen de buurman van de overkant betrokken bij zijn wijk, maar ook de winkeliers, scholen, verenigingen, ondernemers en allerlei organisaties bij jou in de buurt.

Wat doet de Belangenvereniging Westerwatering?

Wij behartigen al 30 jaar de gemeenschappelijke belangen (groen-, speel- en jeugd-voorzieningen, verkeer en veiligheid), voor alle bewoners, maar met een speciaal oog voor de jeugd en ouderen van Westerwatering.

Onze vereniging telt momenteel 525 leden. Voor de gemeente Zaanstad zijn we als vereniging dan ook een serieuze gesprekspartner. Ook de politie is regelmatig aanwezig bij onze bestuursvergaderingen voor informatie of om problemen in de wijk te bespreken. Ook luisteren wij naar bewoners, adviseren wij en behartigen wij hun belangen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie reageer dan even via deze post of stuur een email met je gegevens naar: <redactiewesterwatering@gmail.com>